Sale

Филтър
Представяме ви зашеметяващата гривна от планински кристал и син ахат в цвят Kalm Blue!
36,00 лв.
Това е вашият щастлив и спокоен път за месечно постигане на мечтите ви - 271 страници.
12,00 лв. 20,00 лв.
Представете си, че се излежавате на слънчев плаж или се разхождате из оживен пазар. Носете си памучна чанта с дебели дръжки за плаж или пазар с лого Дива! Притеснявате се дали дръжките са достатъчно здрави? Тази чанта разполага с кръстосани шевове на дръжките за допълнителна стабилност. Можете да бъдете сигурни, че ще издържи дори когато е пълен догоре с екстри. Говорейки за капацитет, тази еко чанта от плат е голяма. Сгъваемото и дъно предлага по-голямо място за всичките ви плажни кърпи, плодове, зеленчуци или каквито и съкровища да намерите на пазара. Освен това вътре има метален карабинер, където можете да закачите калъф за аксесоари, чанта, чанта, ключодържател, портфейл или нещо друго, което трябва да държите под ръка .
21,60 лв. 27,00 лв.
Представете си, че се излежавате на слънчев плаж или се разхождате из оживен пазар. Носете си памучна чанта с дебели дръжки за плаж или пазар с надпис VIVA LA DIVA Притеснявате се дали дръжките са достатъчно здрави? Тази чанта разполага с кръстосани шевове на дръжките за допълнителна стабилност. Можете да бъдете сигурни, че ще издържи дори когато е пълен догоре с екстри. Говорейки за капацитет, тази еко чанта от плат е голяма. Сгъваемото и дъно предлага по-голямо място за всичките ви плажни кърпи, плодове, зеленчуци или каквито и съкровища да намерите на пазара. Освен това вътре има метален карабинер, където можете да закачите калъф за аксесоари, чанта, чанта, ключодържател, портфейл или нещо друго, което трябва да държите под ръка .
21,60 лв. 27,00 лв.
12,00 лв. 15,00 лв.
12,00 лв. 15,00 лв.
Премиум тениска от органичен памук от серията Viva la Diva. С малък надпис в розово Love Youself.
36,00 лв. 45,00 лв.
Премиум тениска от органичен памук от серията Viva la Diva. С голяма щампа с цветя и стилизиран образ на Фрида Кало - наша муза и вдъхновител на колекцията Viva la Diva
36,00 лв. 45,00 лв.